Over 15+ års erfaring

OM TECHNOFLEX

Power to perform

TECHNOFLEX

TECHNOFLEX har mange års erfaring og stor ekspertise inden for kvalitets-komponenter såsom klo-koblinger, gummikoblinger, fleksible koblinger, transmissions-teknik m.m. I dag producerer og distribuerer TECHNOFLEX et nøje udvalgt program af koblinger til stationære, mobile, marine, industri, agro, jernbane samt wind power applikationer. Et komplet program af CENTA koblinger, Reich koblinger, R+L Hydraulics, Huegli Tech samt produkter fra Roth, som tilbyder et stort program af tilbehør.


TECHNOFLEX er endvidere stolte over at kunne præsentere sin nyeste opfindelse: Magnetkoblingen. Fordelen ved denne kobling er, at den ikke har nogen mekanisk forbindelse og bliver dermed ikke påvirket af vibrationer. Ud over dette er den også vedligeholdelsesfri, har lang levetid og dermed en særdeles god driftsøkonomi.

 

Se vores brede produktvifte og vores stærke samarbejdspartnere her på hjemmesiden.

R + L Hydraulics
Centa Rexnord
Roth
Amsbeck
Huegli Tech
Reich
Spørgsmål?

Hvor end du har et spørgsmål til en af vores leverandørers produkter eller til de serviceydelser vi kan tilbyde her i virksomheden, så tøv endelig ikke med at tage fat i os. Du er altid velkommen til at kontakte os, og få en uforpligtende samtale med os, om hvem vi er og hvilke løsninger vi kan tilbyde din virksomhed.